Ishockey

Rate me now!
2.10

 
Ishockey Image:
Ishockey
 
 

Ishockey

Ishockey , Goaltender coach, Hockey holdninger, Is-hockey, Ishockey, Holdning (ishockey), Slæde ishockey, Kvinders Ishockey
Ishockey, som ofte blot kaldes hockey, er et team sport spillet på is. Det er et hurtigt og fysisk sport. Ishockey er mest populære i de områder, som er tilstrækkeligt koldt til naturlig, pålidelige sæsonmæssige iskappe, men med fremkomsten af indendørs kunstig is rinks det er blevet en året rundt tidsfordriv på amatør niveau i de store byområder såsom byer at være vært for et National Hockey League eller anden professionel liga hold. Det er en af de fire store nordamerikanske professionelle sport, og er repræsenteret ved National Hockey League på højeste plan, og de nationale Kvinders Hockey League (NWHL), det højeste niveau af kvinders ishockeyspillere i verden. Det er de officielle nationale vinter sport i Canada, hvor spillet har enorme popularitet. Kun seks af de tredive NHL franchise er baseret i Canada, men canadiske spillere flere end amerikanerne i ligaen.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Olympiske sportsgrene, Skateboardring, Team sport, Vintersport.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Håndbold 2.Sumo 3.Bowling 4.Skjul og søge
5.Kelly pool 6.Skijoring 7.Australsk fodbold 8.Carom billard
1.håndbold, 2.sumo, 3.bowling, 4.skjul-og-søge, 5.kelly-pool, 6.skijoring, 7.australsk-fodbold, 8.carom-billard

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører The Library of Congress med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Ishockey) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share