Endurance riding

Rate me now!
3.00

 
Endurance riding Image:
Endurance riding
 
 

Endurance riding

Endurance riding , Endurance hest
Endurance riding er et ridekonkurrencerne sport baseret på kontrollerede fjerntransporter racer. Det er en af de internationale konkurrencer anerkendt af FEI. Der er udholdenhed rides på verdensplan. Der er to hovedtyper af fjerntransporter ridning, konkurrencevenlig trail ridning og udholdenhed forlystelser. I en Endurance ride, omtales i denne artikel, den vindende hest er den første til at krydse målstregen, mens standse med jævne mellemrum for at bestå en dyrlægekontrollen at skønner dyret ved godt helbred og "fit for at fortsætte." I USA har de fleste udholdenhed forlystelser er enten 50 eller 100 miles lang, selv om kortere forlystelser er tilrettelagt for begyndere og et par længere, sædvanligvis multi-dag, forlystelser findes. I USA, American Endurance Ride konference sanktioner udholdenhed forlystelser. Vindende ryttere komplette 100-mile rides i 10-12 timer.
.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Skjul og søge 2.Baton Twirling 3.Chicago (pulje) 4.Snowshoeing
5.Carom billard 6.Lawn skåle 7.Steeplechase (hestevæddeløb) 8.Ultimate
1.skjul-og-søge, 2.baton-twirling, 3.chicago-(pulje), 4.snowshoeing, 5.carom-billard, 6.lawn-skåle, 7.steeplechase-(hestevæddeløb), 8.ultimate

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Daniel Johnson med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Endurance riding) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share