Dragon båd racing

Rate me now!
3.45

 
Dragon båd racing Image:
Dragon båd racing
 
 

Dragon båd racing

Dragon båd racing , Dragonboat, Dragonboating, Dragonboat Ceremony, Dragon Boat race, Dragon båd racing, Dragon Boat Regatta, Traditionelle Boat Race
A Dragon båd eller "dragonboat" er en meget lang og smal human-drevne båden nu anvendes i team paddling sport af dragen båd væddeløb som har oprindelse i Kina i pre-Christian gange. Mens konkurrencen har fundet sted årligt for mere end 20 århundreder som en del af folkemusik ritual, viste det sig i moderne tid som en international "sport" i Hongkong i 1976. Gerne kører, hestevæddeløb og skydefærdighed, de væddeløb af dragen bådene er blandt menneskehedens ældste organiserede competitionFor konkurrence begivenheder, dragen bådene er generelt manipulerede med dekorative kinesiske drage hoved og hale. På andre tidspunkter af dekorative kronregalier er normalt fjernet, selv om tromlen ofte forbliver om bord med henblik på uddannelse.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Boat typer, Dragon båd racing, Paddling, Traditionel kinesisk objekter.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Street Racing 2.Palla 3.Cowboy 4.Rulleskøjteløb
5.Fangst wrestling 6.Laser-tag 7.Ridning 8.Elastikspring
1.street-racing, 2.palla, 3.cowboy, 4.rulleskøjteløb, 5.fangst-wrestling, 6.laser-tag, 7.ridning, 8.elastikspring

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Ben Yeoh med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Dragon båd racing) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share