Dodge disken

Rate me now!
4.65

 
Dodge disken Image:
Dodge disken
 
 

Dodge disken

Dodge disken , Dodge Frisbee
Dodge disk (eller Dodge Frisbee efter varemærkeregistrerede varemærke) er flyvende disk spil, baseret på dodgeball men benytter en disk i stedet for bolden eller bolde. Tilsvarende til dodgeball, når en spiller er blevet ramt af en disk, som ikke er omfattet af denne afspiller, afspilleren er "out" og udgange på spil. Hvis en spiller fangster de smides disk uden at det rører jorden, hverken før eller efter at være blevet ramt af det, eller før eller efter, den rammer en anden spiller, den spiller, som kastede disken ud af stedet. Spillet slutter, når der kun er en spiller til venstre. Spillet som regel ender med en "Shootout" mellem to spillere, hver med flere diske. Den endelige spillerne en tendens til at udføre flere samtidige "angreb", indtil man er ramt uden at fange en disk smidt af modstander.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Flying disken spil, Team sport.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Trapez 2.Armlægning 3.Trick shot konkurrence 4.Produktion bilspil
5.Kite kæmper 6.Badminton 7.Lacrosse 8.Time Attack
1.trapez, 2.armlægning, 3.trick-shot-konkurrence, 4.produktion-bilspil, 5.kite-kæmper, 6.badminton, 7.lacrosse, 8.time-attack

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Michael Hicks med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Dodge disken) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share