Cowboy

Rate me now!
2.20

 
Cowboy Image:
Cowboy
 
 

Cowboy

Cowboy , Kvæg bonde, Cowbody, Cowboys, Cowdude, Cowhand, Cowherd, Cowman, Cowpoke, Cowpokes, Cowpuncher, Cow sækken, Paniola, Waddie
En cowboy er et dyr herder, der har tendens kvæg på ranches i Nordamerika, traditionelt på hesteryg, og ofte udfører en lang række andre Ranch-relaterede opgaver. Den historiske amerikanske cowboy i slutningen af det 19. århundrede blev en figur af særlig betydning og legende. A, subtype, der kaldes en Wrangler, specielt tendens hestene bruges til at arbejde kvæg. Ud over Ranch arbejde, nogle cowboys arbejde eller deltage i rodeos. Cowgirls, først defineret som sådan i slutningen af det 19. århundrede, havde en mindre veldokumenterede historiske rolle, men i den moderne verden har nedsat evne til at arbejde på næsten identiske opgaver og opnåede stor respekt for deres resultater. Der er også kvæg handling i mange andre dele af verden, især Sydamerika og Australien, der udfører arbejde svarende til cowboy i deres respektive nationer.
Dette billede tilhører følgende kategorier: American Kvægavlere, Cowboy kultur, Equestrianism, Hest historie og udvikling, Kvægnomader, Western-style ridning.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Roning 2.American Eagle 3.Trapez 4.Rulleskøjteløb
5.Kørestolsrampe tennis 6.Beagling 7.Kite kæmper 8.Russiske pyramide
1.roning, 2.american-eagle, 3.trapez, 4.rulleskøjteløb, 5.kørestolsrampe-tennis, 6.beagling, 7.kite-kæmper, 8.russiske-pyramide

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Terry Shuck med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Cowboy) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share