Cheerleading

Rate me now!
2.30

 
Cheerleading Image:
Cheerleading
 
 

Cheerleading

Cheerleading , Cheeleaders, Cheerlead, Heppekor, Cheerleaders, Heppekor hold, Konkurrencedygtige Heppekor, Hurkey, Ånden Club
Cheerleading er en sport som bruger organiserede rutiner, der er fremstillet af elementer i tumbling, dans, spring og hæmmer direkte tilskuere begivenheder for at juble på sportshold på spil og kampe og / eller konkurrere på Heppekor konkurrencer. Atletens involveret kaldes et heppekor. Med en anslået 1,5 millioner deltagere i allstar Heppekor (ikke inklusive de millioner mere i high school, college eller lille liga deltagere) i USA alene, Cheerleading er ifølge Newsweek's Arian Campo-Flores, "den mest kvintessens af amerikanske sportsgrene. " Den voksende præsentation af sporten til et globalt publikum har været ledet af 1997 begyndelsen af udsendelser af Heppekor konkurrencen ved ESPN International og det globale udslip af 2000-filmen Bring det På. Skyldes til dels, at denne seneste eksponering, der er nu en anslået 100.000 deltagere spredt rundt i resten af verden i lande, herunder Australien, Kina, Colombia, Frankrig, Tyskland, Japan, Holland, New Zealand, Sverige og Det Forenede Kongerige.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Idrætskultur, Team sport.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Skak 2.Cheerleading 3.Løb (sport) 4.Straight fire
5.Gaelic håndbold 6.Road hockey 7.Dodge disken 8.Beach rugby
1.skak, 2.cheerleading, 3.løb-(sport), 4.straight-fire, 5.gaelic-håndbold, 6.road-hockey, 7.dodge-disken, 8.beach-rugby

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Geoffrey Chandler med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Cheerleading) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share