Bodybuilding

Rate me now!
4.70

 
Bodybuilding Image:
Bodybuilding
 
 

Bodybuilding

Bodybuilding , Body-bygning, Bodybuilder, Bodybuilders, Body builder, Bodybuilding, Få alvorlige, Jeff Wenzel, Teenage Bodybuilding
Bodybuilding er processen med at maksimere muskel hypertrophy. Nogen, der giver sig i kast med denne aktivitet er nævnt som en bodybuilder. I konkurrencedygtige Bodybuilding, bodybuilders vise deres physiques til et panel af dommere, som tildeler point baseret på deres æstetiske udseende. Musklerne er afsløret gennem en kombination af fedt tab, olier, og garvning (eller garvning lotioner), som kombineret med belysning gøre definitionen af muskel gruppe mere adskilte. Berømte bodybuilders omfatte Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno, Franco Columbu og aktuelle Mr. Olympia Dexter Jackson. Som Alan M. Klein stater i Little Big Mænd, "Bodybuilding er en subkultur af hyperbole. I sin flugt at opspare kød, alt om denne subkultur udnytter grandiosity og overvægt. "
Dette billede tilhører følgende kategorier: Body modifikation.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Bocce 2.Brydning 3.Karate 4.Kano
5.Rally 6.Halvmaraton 7.Hillclimbing 8.Hækkeløb
1.bocce, 2.brydning, 3.karate, 4.kano, 5.rally, 6.halvmaraton, 7.hillclimbing, 8.hækkeløb

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører David van der Mark med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Bodybuilding) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share