Beagling

Rate me now!
2.15

 
Beagling Image:
Beagling
 
 

Beagling

Beagling , Beagling på hesteryg
Beagling er jagt på harer, kaniner, og lejlighedsvis ræve med beagles. En Beagle pack (20-40 hundekobler) er normalt følges til fods. Men der er en pakke med beagles i USA, som er adskilt som den eneste jagt pack til at jage ræv og skal følges på hesteryg. Beagling er ofte nød godt af 'pensionerede' ræven jægere, der enten har vedholdende for mange skader eller har mistet behændighed at ride hest, eller som nyder udendørs og camaraderie af jagten. Det blev også traditionelt en måde for unge mænd til at lære at håndtere hundekobler på en mindre skala, før de gik på jagt med foxhounds, og mange berømte offentlige skoler havde en pakke med beagles. Nu var der imidlertid kun fire skoler har en pakning, mens kun to universitetets packs forblive. Når beagling på foden, og den traditionelle stenbruddet er haren.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Hund sport, Jagt.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Killer 2.Produktion bilspil 3.Aikido 4.Geocaching
5.Freestyle Snowboarding 6.Time Attack 7.Whitewater kajak 8.Kabaddi
1.killer, 2.produktion-bilspil, 3.aikido, 4.geocaching, 5.freestyle-snowboarding, 6.time-attack, 7.whitewater-kajak, 8.kabaddi

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Web Jan med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Beagling) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share