Wolf лов

Rate me now!
2.40

 
Wolf лов Image:
Wolf лов
 
 

Wolf лов

Wolf лов , Wolf лов спор
Wolf лов е практиката на лова сиви вълци (кучешка лупус) или други вълчи животни. Вълци са предимно ловувани за спорта, за техните кожи, за да защитят добитъка, а в някои редки случаи, за да защитят хората. Вълци са активно ловувани от 12000 до 13000 години назад, когато за първи път е започнал да представляват заплаха за добитъка от жизнено значение за оцеляването на неолита човешките общности. Исторически погледнато, за лов на вълци е огромен, капитали и работна ръка интензивна работа, изискваща мили нетирането, специализирани мрежи количките и големи сушене навеси за съхранение и сушене мрежи. Заплахата вълци предизвикани както животни и хора се считат за достатъчно значими за да се обоснове служба на цели села под заплаха от наказание, независимо от прекъсване на икономическите дейности и намаляване на данъците.
Това изображение принадлежи към следните категории: Лов, Вълци.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Влекач-о-войната 2.Капарера 3.Оспорване 4.Свободно движение
5.Черен път състезателни 6.Алпийски ски 7.Снукър 8.Вграден хокей
1.влекач-о-войната, 2.капарера, 3.оспорване, 4.свободно-движение, 5.черен-път-състезателни, 6.алпийски-ски, 7.снукър, 8.вграден-хокей

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към wolf с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Wolf лов) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share