Twenty20

Rate me now!
2.10

 
Twenty20 Image:
Twenty20
 
 

Twenty20

Twenty20 , 20/20 Крикет, 20Twenty, Pro20, Twenty20 Крикет, Twenty20 Internationals, Двадесет 20, Двадесет двадесет крикет
Twenty20 е форма на крикет, първоначално въведени в Обединеното кралство за професионална интер-окръг конкуренция от страна на Англия и Уелс крикет съвет (ЕЦБ), през 2003 година. И двата отбора са един продължения и бухалка за максимум от 20 overs.A Twenty20 играта е завършен след около два и половина часа, като всяка продължения продължителност около 75 минути, като по този начин извежда на преден игра близо до времеви на други популярни отборните спортове, като например футбол. То бе въведено, за да създаде жива форма на игра, която ще бъде привлекателна за зрители на терена и зрителите на телевизията и като такава тя е много успешна. ЕЦБ не възнамеряват Twenty20, че ще замени други форми на крикет и те продължиха заедно с него.
Това изображение принадлежи към следните категории: Девет на широк свят на спорта, Twenty20 крикет.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Рок риболов 2.Под 3.Sprinting 4.Носещ
5.Комбинирано обучение 6.Клуб по крикет 7.Paddleball 8.Autocross
1.рок-риболов, 2.под, 3.sprinting, 4.носещ, 5.комбинирано-обучение, 6.клуб-по-крикет, 7.paddleball, 8.autocross

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Matt Sellers с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Twenty20) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share