Snatch

Rate me now!
2.15

 
Snatch Image:
Snatch
 
 

Snatch

Snatch , Вдигане тежести, Тегло-подемни, Weightlifter, Вдигане на тежести Упражнения, Вдигане на тежести ръкавици, Щангист, Вдигане на тежести
Вдигане на тежести, също така наречени олимпийското вдигане на тежести или олимпийски стил вдигане на тежести, е спорт, в който участниците опита максимално тегло единична лифт на мряна заредени с тегло табели. Двете асансьори състезаваха в момента са чисти и друсане и граби. Комплексът думата "вдигане на тежести" често се използва неправилно да се позове на теглото обучение. Чисто и натиснете вдигане на тежести е друга техника, прекратено поради трудности в съдийствам правилната форма. В сравнение с powerlifting които тестове граница сила, вдигане на тежести тестове балистични граници (експлозивна сила) с по-малки тежести, така че асансьорите трябва да бъде изпълнена по-бързо и с повече мобилност, поради по-голяма гама от движението по време на асансьори. Макар че там са сравнително малко конкурентна олимпийски повдигачи на асансьори и техните компоненти, които обикновено се използват от елитни спортисти, за да обучават за експлозивни и функционална сила.
Това изображение принадлежи към следните категории: Индивидуални спортове, Олимпийските спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Плуване 2.Ротация 3.игра на кегли 4.FMX
5.Глина гълъб стрелба 6.Десетобой 7.Varpa 8.Закрит кратко песен
1.плуване, 2.ротация, 3.игра-на-кегли, 4.fmx, 5.глина-гълъб-стрелба, 6.десетобой, 7.varpa, 8.закрит-кратко-песен

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Keven Law с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Snatch) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share