Kabaddi

Rate me now!
2.35

 
Kabaddi Image:
Kabaddi
 
 

Kabaddi

Kabaddi , Chedugudu, Hadudu, Kabadi, Kabbadi, Khabadi
Kabaddi (понякога написани Kabbadi или Kabadi) е отбор спорт първоначално от Индийския субконтинент. Той е популярен в цялата Южна Азия, а също е разпространил в Югоизточна Азия, Япония и Иран. Това е игра на националния Бангладеш и състоянието игра на Тамил Наду, Андра Прадеш, Махаращра и Пенджаб в Индия. Тя се играе от британската армия за удоволствие, за да отговарят и като примамка за наемане на войници от британските азиатска общност. Името, понякога се промени по време на игра, произтича от смисъла на хинди думата "стопанство на въздух", които, в някои версии, е част от играта.
Това изображение принадлежи към следните категории: Индийски бойни изкуства, Национални символи на Бангладеш, Romanized панджаби думи, Спорт в Бангладеш, Спорт в Индия, Спорт в Пакистан, Отборни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Ротация 2.игра на кегли 3.FMX 4.Жонглиране
5.Съвет следите състезателни 6.Едноместна шейна 7.JAI-Alai 8.Голямата награда мотоциклет състезателни
1.ротация, 2.игра-на-кегли, 3.fmx, 4.жонглиране, 5.съвет-следите-състезателни, 6.едноместна-шейна, 7.jai-alai, 8.голямата-награда-мотоциклет-състезате�%b

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Jess с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Kabaddi) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share