Gatka

Rate me now!
4.10

 
Gatka Image:
Gatka
 
 

Gatka

Gatka , Sanatan сик Shastar Vidiya, Shastar Vidiya, Shaster Vidya
Gatka панджаби: ਗਤਕਾ, gatkā, е отбранителен и нападателен сик бойно изкуство, свързани с Sikhs (но отворена за всеки), който се фокусира върху физическата infusing бойно изкуство с духовното и психично. Gatka е и наименованието на стик, използван за практикуване на борбата с нож. Gatka възникнали в Пенджаб региона и е била използвана от сик армии & сили срещу Mughals, главно в отговор на потиснически или агресивна политика. Gatka рядко се използват в борбата и днес, и се разви в спорта и формата, показана в изложбата сик фестивали. Gat означава благодат, освобождението и уважение в собствената си власт. Ка означава този, който принадлежи, или един, който е част от групата.
Това изображение принадлежи към следните категории: Бойни спортове, Индийски бойни изкуства, Индивидуални спортове, Romanized панджаби думи, Сик история, Сикхизъм.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Бодибилдинг 2.Чикаго 3.Дипломация 4.Харе coursing
5.Ultramarathon 6.Ръгби футбол 7.Duckpin боулинг 8.Jeu де paume
1.бодибилдинг, 2.чикаго, 3.дипломация, 4.харе-coursing, 5.ultramarathon, 6.ръгби-футбол, 7.duckpin-боулинг, 8.jeu-де-paume

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Jasleen Kaur с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Gatka) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share