Endurance езда

Rate me now!
2.60

 
Endurance езда Image:
Endurance езда
 
 

Endurance езда

Endurance езда , Endurance кон
Endurance езда е конен спорт, основаваща се на контролираната дълго разстояние раси. Той е един от международни конкурси, признати от МФКС. Има износоустойчивите вози по цял свят. Има два основни типа на дълги разстояния езда, конкурентоспособна пътека езда и издържливост вози. В Endurance езда, обсъждат в тази статия, печелившата коня е първият да пресича финала при спиране периодично, за да преминат ветеринарна проверка, че прецени, че животните са в добро здраве, и "годни за да продължите." В Съединените щати, най-износоустойчивите вози са или 50 или 100 мили дълъг, макар и кратък вози се организират за начинаещи и няколко дълго, обикновено няколко дни, вози съществуват. В САЩ, американският Endurance Ride конференция санкции износоустойчивите вози. Спечелване ездачи пълни 100 мили вози в 10/12 часа.
.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Бързо пързаляне 2.Гребане (спорт) 3.Боулинг 4.Крикет
5.Кели басейн 6.Speedminton 7.Австралийски футбол 8.Shidokan
1.бързо-пързаляне, 2.гребане-(спорт), 3.боулинг, 4.крикет, 5.кели-басейн, 6.speedminton, 7.австралийски-футбол, 8.shidokan

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Daniel Johnson с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Endurance езда) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share