Duckpin боулинг

Rate me now!
4.50

 
Duckpin боулинг Image:
Duckpin боулинг
 
 

Duckpin боулинг

Duckpin боулинг , Duckpins, Патица ПИН боулинг
В duckpin боулинг, играчите се опитват да чукаш над боулинг карфици с боулинг топка. В топки, използвани в duckpin боулинг, са значително по-малки от тези, използвани в десет-пинов боулинг и тежи един и два килограма. Bowlers неколкократно или поименно хвърли топката за определяне на платно, в опит да чукам на боулинг карфици свърши. Колчета, като топки, са по-малки, отколкото на TEN-пинов еквиваленти, и затова е по-трудно да чукам всички тях с едно хвърля. Колчета са подредени в три групи мода идентичен на този, използван в десет-пинов боулинг. Играта се играе по боулинг, която има няколко платна, което позволява многобройни групи bowlers да играят едновременно. В алеите са дълги правоъгълни дървени повърхности, ограничена от двете страни от олуци. Bowlers съобщение на топката от зад фал линията, която съответства на малки ръб на правоъгълника, в опит да се удари колчета, които са разположени в далечния край на алеята.
Това изображение принадлежи към следните категории: Боулинг.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Статичен трапец 2.Snatch 3.Бързо каране на ски 4.Вид тенис
5.Баскски pelota 6.Kickball 7.Пор legging 8.Пътната състезателни
1.статичен-трапец, 2.snatch, 3.бързо-каране-на-ски, 4.вид-тенис, 5.баскски-pelota, 6.kickball, 7.пор-legging, 8.пътната-състезателни

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към John с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Duckpin боулинг) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share