Autocross

Rate me now!
2.70

 
Autocross Image:
Autocross
 
 

Autocross

Autocross , Autox, ProSolo, Solo2
Autocross е форма на автомобилни че набляга каса, ниска цена на конкуренцията и активно участие. Една autocross е времето на конкуренцията, където водачите навигация един по един път през временно разбира се маркират с трафика шишарки, а не ралита песен с няколко други коли, както и в пътната състезателни или овална надбягвания. Autocross склонни да поставят по-голям акцент върху колата обработка и водач умения, отколкото върху стръмен конски сили, както и събития, обикновено имат много упражнения, които позволяват почти всяко превозно средство, от икономиката sedans да построена за целта превозни средства, за да се конкурират. Скорости са бавни в абсолютно изражение, в сравнение с други форми на автомобилни, обикновено не по-дълъг от магистрала скорости, но на ниво на активност (измерена в дискретни превръща в минута) може да бъде по-висока, отколкото дори Формула Едно дължат на голям брой елементи, опаковани във всеки курс . Autocross курсове обикновено са от 40 до 70 секунди на дължина. В допълнение към следването национално ниво моторспорт по себе си, autocrossing е добър начин да се научи, че трансфер на умения за пътната надбягвания, като шофьори учат средство за контрол и клуб етика.
Това изображение принадлежи към следните категории: Авто състезания по тип, Спортен клуб наем на Америка.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Кастинг 2.Статичен трапец 3.Футбол 4.Air състезателни
5.Air състезателни 6.Boule lyonnaise 7.Kyudo 8.Неравномерното Барове
1.кастинг, 2.статичен-трапец, 3.футбол, 4.air-състезателни, 5.air-състезателни, 6.boule-lyonnaise, 7.kyudo, 8.неравномерното-барове

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Jay Reed с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Autocross) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share