Atlatl

Rate me now!
3.20

 
Atlatl Image:
Atlatl
 
 

Atlatl

Atlatl , ADLE-ADLE, At'latl, Atalatl, ATL-ATL, Atladl, Копието propulsor, Propulsaeur, Твърди копието грънчар, Spear-грънчар, Spear грънчар, Хвърляне борда
Една atlatl (от Nahuatl ahtlatl [ah.tɬatɬ]; на английски изразени [ɑ ː тона lɑ ˌ ː tɫ̩] или [ɑ ː tlɑ ː tɫ̩]), или копието-грънчар е инструмент, който използва лост за постигане на по-голяма скорост в копието-хвърляне, и включва като площ, която позволява на потребителя за временно съхраняване на енергия по време на хвърля. Той се състои от вал с чаша, в която челно на копието почива. То се провежда в края на краищата от чашата, и копието е хвърлена от действието на горната част на ръката и китката.
Това изображение принадлежи към следните категории: Древни оръжия, Археологически артифакт типове, Ацтекският война, Лов, Mesoamerican военно оборудване, Nahuatl думи и фрази, Хвърлят оръжията.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Игри с карти 2.Таблица футбол 3.игра на кегли 4.Ски
5.Четири-топка 6.Съвет следите състезателни 7.Viperball 8.Floorball
1.игри-с-карти, 2.таблица-футбол, 3.игра-на-кегли, 4.ски, 5.четири-топка, 6.съвет-следите-състезателни, 7.viperball, 8.floorball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Erich Ferdinand с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Atlatl) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share