Цикло-Cross

Rate me now!
3.05

 
Цикло-Cross Image:
Цикло-Cross
 
 

Цикло-Cross

Цикло-Cross , Cyclocross
. Цикло-кръст има някои очевидни паралели с крос-кънтри колоездене и criterium надбягвания. Много от най-добрите цикло-Cross ездачи кръст влак велосипед в други дисциплини. Въпреки това, цикло-Cross достигна размер и популярност racers, които са специалисти и много раса никога няма нищо, но циклооксигеназа-Cross раси. Цикло-Cross велосипедите са подобни на състезателни велосипеди: лека, с тесни гуми и капка handlebars. Въпреки това, те също така акции характеристики с планински велосипеди в които те използват буци тъпчете гуми за тягови и конзола стил спирачки за освобождаване необходими поради кални условия. Те трябва да бъде лека, тъй като състезателите трябва да изпълняват своите велосипеди за преодоляване на бариерите или прекалено стръмни склонове да изкачва в седло. В очите на състезателите се борят на наплесквам склон с велосипеди на раменете си е класически образ на спорта, въпреки че unridable секции обикновено са много малка част от състезанието разстояние.
Това изображение принадлежи към следните категории: Зимни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Pato 2.Големият лов на дивеч 3.обръщане ски 4.Ветроходство
5.Eskrima 6.Топка Хокей 7.Десет-пинов боулинг 8.Gateball
1.pato, 2.големият-лов-на-дивеч, 3.обръщане-ски, 4.ветроходство, 5.eskrima, 6.топка-хокей, 7.десет-пинов-боулинг, 8.gateball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към johnthescone с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Цикло-Cross) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share