Художествена гимнастика

Rate me now!
2.30

 
Художествена гимнастика Image:
Художествена гимнастика
 
 

Художествена гимнастика

Художествена гимнастика , Художествена гимнастика, Разпален по художествена гимнастика
По художествена гимнастика е спорт, в който еднократна конкуренти или двойки, trios или дори повече (общо пет) манипулират един или два апарата: въже, обръч, топка, клубове и панделка. По художествена гимнастика е спорт, който съчетава елементи на балет, гимнастика, театрални танц, и апарати манипулация. В Виктор е участник, който спечели най-пункта, като възлагат от жури на съдиите, за скокове, баланси, pivots, гъвкавост, апарати боравене, и художествена сила. Управителният орган на Федерацията Internationale де Gymnastique (смокини), промени в Кодекса на точки през 2001, 2003 и 2005 г., за да подчертая, технически елементи и намаляване на субективност на съдийствам. Преди 2001 г., съдийствам е по скала от 10 като на художествените гимнастика. Той бе променена на 30-точкова скала през 2003 г. и през 2005 г. бе променена на 20. Има три стойности добавяне създаден да бъде окончателно точки-техническа, художествена и изпълнение.
Това изображение принадлежи към следните категории: Олимпийските спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Шах 2.Дартс (спорт) 3.Криеница 4.Прави четири часа
5.Скуош (спорт) 6.Австралийски правила на футбола 7.Creeking 8.Pelota mixteca
1.шах, 2.дартс-(спорт), 3.криеница, 4.прави-четири-часа, 5.скуош-(спорт), 6.австралийски-правила-на-футбола, 7.creeking, 8.pelota-mixteca

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Chicago 2016 с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Художествена гимнастика) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share