Успоредка

Rate me now!
2.20

 
Успоредка Image:
Успоредка
 
 

Успоредка

Успоредка , Гимнастика успоредка, Успоредка (гимнастика), P барове
Два паралелни барове представляват художествено гимнастика апарат използва само от мъжки гимнастички. В баровете са подкрепени от метал или стоманена рамка. В баровете са изработени от дърво или пластмаса или композитен материал. Рутинно се състои от широка гама от различни умения, чрез които гимнастичка, трябва да отговарят на определени изисквания. Типичен изпълнение на успоредка ще включва мода умения в подкрепа на позицията (на ръка), A обесване позиция, както и горната част на ръката позиция; чрез манипулиране на всеки един от тези люлки, гимнастичка е в състояние да извършва различни flips и завои. Освен това, успоредно бар съчетания понякога функцията дозировъчна или статични притежават умения. И накрая, всяка рутинна завършва с впечатляващ демонтирам, които може да се извърши извън краищата на пръти или от страна на апарата. Обща и просто демонтирам е спокойно, когато гимнастичка започва от мода предаде в предната подкрепа между решетките и изпълнява една backflip че пътува странично над един от лостовете на готовност до апарата.
Това изображение принадлежи към следните категории: Художественият гимнастика апарат.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Parachuting 2.Pelota 3.Спортен автомобил състезателни 4.Стрелба
5.Powerlifting 6.Бътерфлай 7.Ролкови дарби 8.Skibob
1.parachuting, 2.pelota, 3.спортен-автомобил-състезателни, 4.стрелба, 5.powerlifting, 6.бътерфлай, 7.ролкови-дарби, 8.skibob

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Adam Rifkin с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Успоредка) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share