Улица състезателни

Rate me now!
3.50

 
Улица състезателни Image:
Улица състезателни
 
 

Улица състезателни

Улица състезателни , Bonsai състезателни, Hashiriya, Незаконен състезателни, Незаконен улицата бегач, Незаконен улични надбягвания, Недвижими Racing, Streetrace, Streetracing, Улица раса
Улица надбягвания е форма на unsanctioned и незаконно Автомобилни състезания, които се осъществява по обществени пътища. Улица състезателни може да бъде или спонтанно, или добре планирани и координирани. Добре координирани раси, в сравнение, се планират предварително и често са хора, общуването с 2-лентови радио / гражданите лента радио и работа с полицията скенери и GPS единици, за да отбележат местата, на местната полиция горещи точки. (Виж участниците, по-долу). Улица състезателни се съобщава за възникнали преди да 1930s, поради забрана на алкохол в някои части на Съединените щати. По време контрабандисти на нерафинирано и незаконно алкохол, ще се опитват да намерят начини да се направи повече власт и постигане на по-добра работа от техните двигатели и окачване. Освен да бъде основа на състезателна кола надбягвания, това често става след войната, и в резултат на това, че е кредитирана като произхода на плъзнете състезателни както извор.
Това изображение принадлежи към следните категории: Авто състезания по тип, Моторни превозни средства за опасни дейности.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Fives 2.Palla 3.Кратка форма крикет 4.Сърфинг
5.Mahjong (Тайпе) 6.Чай топка 7.Xiangqi 8.Хидроплан състезателни
1.fives, 2.palla, 3.кратка-форма-крикет, 4.сърфинг, 5.mahjong-(тайпе), 6.чай-топка, 7.xiangqi, 8.хидроплан-състезателни

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Mariano Kamp с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Улица състезателни) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share