Туризъм

Rate me now!
2.25

 
Туризъм Image:
Туризъм
 
 

Туризъм

Туризъм , Bushwalker, Bushwalkers, Bushwalking, Bushwhacking, Буш ходене, Турист, Туристи, Туризъм (земя)
Думата "туризъм" се разбират всички в англоговорящите страни, но има разлики в употреба. В някои места, почти пешеходен маршрут се нарича "крос-кънтри походи", "bushwhacking", или "bushbashing". В Обединеното кралство, походи е леко старомодна дума, с вкусова повече сърдечност и упражнения, отколкото на ползващи на открито, като дейностите, описани тук, ще се нарече hillwalking или просто "ходене". Австралийците използват термина "bushwalking" за он-и изключване-пешеходен маршрут. Нови Zealanders употреба "tramping" (особено за нощувка и дълги пътувания), "ходене" или "bushwalking". Туризъм в планинските райони на Индия и Непал и в Highlands от Източна Африка понякога се нарича "преход". Овърнайт походи се нарича "backpacking" в някои части на света. Туризъм дълго разстояние пътека от край до край е посочен като "thru-туризъм" в някои места.
Това изображение принадлежи към следните категории: Разузнавачество, Туристическа дейност.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Харе coursing 2.Пътната състезателни велосипеди 3.Motocross 4.Reversi (Othello)
5.Jeu де paume 6.Удрям с юмруци кон 7.Три-топка 8.Кайт борба
1.харе-coursing, 2.пътната-състезателни-велосипеди, 3.motocross, 4.reversi-(othello), 5.jeu-де-paume, 6.удрям-с-юмруци-кон, 7.три-топка, 8.кайт-борба

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Lauren "Lolly" Weinhold с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Туризъм) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share