Тенис на маса

Rate me now!
2.25

 
Тенис на маса Image:
Тенис на маса
 
 

Тенис на маса

Тенис на маса , Corbillon чашка, Пинг-силна болка Ch'iu, Пинг-понг, Pingpang Ciou, Pingpang Qiú, Pingpang Qiu, PingPong, Пинг понг, Тенис на маса, Tabletennis, Подухвам-whaff, Wiff-Waff, Wiff Waff
Тенис на маса, известен също като пинг-понг, е спорт, в която две или четири играчи удари лека, кухи топката назад и напред към един друг с ракети (известен също като "прилепите" или "paddles"). Играта се провежда на твърд маса разделена с мрежа. Играчите трябва да се позволи топката играч към тях само един скача на тяхна страна на масата и трябва да го връща, така че тя върнати на насрещната страна. Посочва се вкара, когато даден играч не успее да върне топката в рамките на правилата. Възпроизвеждане е бърза и изисква бързи реакции. А опитен играч може да се придаде няколко разновидности на въртене на топката, да променя своята траектория противника и ограничаване на възможностите за голямо предимство.
Това изображение принадлежи към следните категории: Олимпийските спортове, Ракетни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Reining 2.Отивам 3.Кастинг 4.Статичен трапец
5.Корфбол 6.Wolf лов 7.Wallball 8.Баскски pelota
1.reining, 2.отивам, 3.кастинг, 4.статичен-трапец, 5.корфбол, 6.wolf-лов, 7.wallball, 8.баскски-pelota

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към oswaldo с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Тенис на маса) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share