Тенис на маса (Пинг Понг)

Rate me now!
3.40

 
Тенис на маса (Пинг Понг) Image:
Тенис на маса (Пинг Понг)
 
 

Тенис на маса (Пинг Понг)

Тенис на маса (Пинг Понг) , Corbillon чашка, Пинг-силна болка Ch'iu, Пинг-понг, Pingpang Ciou, Pingpang Qiú, Pingpang Qiu, PingPong, Пинг понг, Тенис на маса, Tabletennis, Подухвам-whaff, Wiff-Waff, Wiff Waff
Тенис на маса, известен също като пинг-понг, е спорт, в която две или четири играчи удари лека, кухи топката назад и напред към един друг с ракети (известен също като "прилепите" или "paddles"). Играта се провежда на твърд маса разделена с мрежа. Играчите трябва да се позволи топката играч към тях само един скача на тяхна страна на масата и трябва да го връща, така че тя върнати на насрещната страна. Посочва се вкара, когато даден играч не успее да върне топката в рамките на правилата. Възпроизвеждане е бърза и изисква бързи реакции. А опитен играч може да се придаде няколко разновидности на въртене на топката, да променя своята траектория противника и ограничаване на възможностите за голямо предимство.
Това изображение принадлежи към следните категории: Олимпийските спортове, Ракетни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Polo 2.Бързо пързаляне 3.Поле целеви 4.Мажоретни танци
5.Прави басейн 6.Джудо 7.Дръж плъзгане 8.Уиндсърфинг
1.polo, 2.бързо-пързаляне, 3.поле-целеви, 4.мажоретни-танци, 5.прави-басейн, 6.джудо, 7.дръж-плъзгане, 8.уиндсърфинг

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към oswaldo с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Тенис на маса (Пинг Понг)) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share