Спорт стифиране

Rate me now!
2.30

 
Спорт стифиране Image:
Спорт стифиране
 
 

Спорт стифиране

Спорт стифиране , Cupstacking, Купа стифиране, Speedstacking, Speed стифиране, Speed купища, Спорт машина
Спорт стифиране (преди известен като чаша стифиране и често познати като скоростта стифиране) е индивидуална и екипна дейност играе с пластмасови чаши. В Съединените щати, че са възникнали в началото на 1980-те в Южна Калифорния, момчета и момичета клуб и получи национално внимание през 1990 г. за Довечера Покажи с Джони Карсън. В спорта е изобретен от Уейн Godinet. Той беше човекът, който е изобретил първата формации и дава името си на Купата стека (Karango Купа стек). Малко след това Godinet формирали група, наречена Cupstack. Късно той е работил заедно с физическото възпитание на учителите Боб Фокс. Рано състезания се проведоха през 1998 г. в Oceanside, Калифорния и Денвър, Колорадо. До скоро, Боб Фокс развиват спорт и изобретил ново формации и competitons, той също е изобретил годишната световна Спорт стифиране Championships и основана Speed купища.
Това изображение принадлежи към следните категории: Физическа активност и сръчност играчки.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Reversi (Othello) 2.Мажоретни танци 3.Killer 4.Вир
5.Кайт бъги 6.Ролкови кънки скорост 7.Freestyle сноуборд 8.Чиморезачки паници
1.reversi-(othello), 2.мажоретни-танци, 3.killer, 4.вир, 5.кайт-бъги, 6.ролкови-кънки-скорост, 7.freestyle-сноуборд, 8.чиморезачки-паници

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Mandy Goldberg с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Спорт стифиране) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share