Скално катерене

Rate me now!
4.65

 
Скално катерене Image:
Скално катерене
 
 

Скално катерене

Скално катерене , Belay станция, Катерене система, Лидер (скално катерене), Рок-катерене, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Рок изкачват, Рок катерач, Рок катерачи, Втори (скално катерене)
с цел достигане на срещата на върха на формиране или крайна точка на предварително определен маршрут. Скално катерене е подобна на спортно катерене (друга дейност, включваща лющене на хълмовете и подобни формирования), катерене, но като цяло се диференцира от необходимостта за използване на катерач на ръце, за да притежава свои собствени тегло, а не само осигуряват баланс. Скално катерене е физически и психически взискателните спорт, който често тестове един катерач на сила, издръжливост, гъвкавост и баланс, заедно с неговото психическо контрол. Тя може да бъде опасен спорт и познаването на доброто катерене техники и използването на специализирани катерене оборудване е от решаващо значение за безопасното изпълнение на пътища. Широкото разнообразие от скални образувания по целия свят е довело скално катерене да се разделят на няколко различни стилове и под-дисциплини, които са описани по-долу.
Това изображение принадлежи към следните категории: Катерене, Придвижване.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Вид тенис 2.Ръцете по борба 3.Трик изстрел конкуренцията 4.Влекач-о-войната
5.Пътната състезателни 6.F1 Racing моторница 7.Hapkido 8.Чисто и глупак
1.вид-тенис, 2.ръцете-по-борба, 3.трик-изстрел-конкуренцията, 4.влекач-о-войната, 5.пътната-състезателни, 6.f1-racing-моторница, 7.hapkido, 8.чисто-и-глупак

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Alex Indigo с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Скално катерене) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share