Синхронно плуване

Rate me now!
4.60

 
Синхронно плуване Image:
Синхронно плуване
 
 

Синхронно плуване

Синхронно плуване , Синхронизирани плувец, Синхронно плуване, Вода балет
Синхронизирано плуване е хибридна форма на плуване и гимнастика, който се състои от плувци (или физически лица, duets, екипи или combos) изпълнение на рутинните синхронизирани ходове на разработят във водата, придружено с музика. Синхронизирано плуване изисква напреднал вода умения, и изисква голяма сила, издръжливост, гъвкавост, грация, артистизъм и точно времето, както и изключителни дъх контрол, когато наобратно подводни. Разработен в ранните 1900s в Канада, това е спорт извършват изключително от жени. В началото на своята форма тя е познат като "вода балет", така че не е случаят сега.
Това изображение принадлежи към следните категории: Олимпийските спортове, Плуване, Синхронизирани плувци, Синхронно плуване, Отборни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Един ден на Международния 2.Флаг футбол 3.Игри с карти 4.Ротация
5.Iaido 6.Supercross 7.Dodge диск 8.Моторница надбягвания
1.един-ден-на-международния, 2.флаг-футбол, 3.игри-с-карти, 4.ротация, 5.iaido, 6.supercross, 7.dodge-диск, 8.моторница-надбягвания

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Jackie с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Синхронно плуване) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share