Пор legging

Rate me now!
2.15

 
Пор legging Image:
Пор legging
 
 

Пор legging

Пор legging
Пор legging е измислен спорт твърди, практикува в Йоркшир, Англия, Великобритания. Тя беше първата доведе до светло от Доналд Katz, в статия, озаглавена "Кралят на пор Leggers", в октомврийския брой на "1987 Извън списание. В въображаеми спорта включва въвеждането два часа порове вътре нечии панталони, като първата завързани нечии панталони белезници здраво към една на глезените, за да не избягат порове. В конкурент тогава cinches си колана плътно, и часовник е започнал. Състезателите не могат да се пие или упоен, нито може да бъде упоен порове. В допълнение, конкурентите не могат да носиш долни гащи под техните панталони и порове зъбите не може да бъде подадена или по друг начин blunted. Конкуренти могат да докосват порове, но само от външната страна на панталони.
Това изображение принадлежи към следните категории: Спорт в Англия.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Сноубординг 2.Парапланеризъм 3.Blind крикет 4.Ловец
5.Subak 6.Хърлинг 7.Художественият колоездене 8.Списък A крикет
1.сноубординг, 2.парапланеризъм, 3.blind-крикет, 4.ловец, 5.subak, 6.хърлинг, 7.художественият-колоездене, 8.списък-a-крикет

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Christa Burns с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Пор legging) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share