Петобой

Rate me now!
3.55

 
Петобой Image:
Петобой
 
 

Петобой

Петобой , Олимпийските петобой, Pentathalon, Pentathlete
В петобой (за разлика от модерния петобой) беше Атлетик събитие в Олимпийските игри и други Panhellenic Игри на Древна Гърция. Името произлиза от гръцката дума за "пет състезания." Петте събития са Stadion (кратко полите раса), борба, които също бяха държани като отделни събития, и на дълъг скок, хвърли копието и дискусии хвърлят, които не са били държани като отделни събития тогава. Pentathletes се считат за едни от най-опитни състезатели, както и тяхното обучение често е част от военната служба-всяка от петте събития е, че за да бъдат полезни в битка.
Това изображение принадлежи към следните категории: Антични олимпийски игри, Събития по лека атлетика (писта и поле), Бившият олимпийски спортове, Индивидуални спортове, Multi-спортни състезания.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Художественият басейн 2.Конни надбягвания 3.Спортен автомобил състезателни 4.Футбол
5.Планински unicycling 6.Скално катерене 7.Boule lyonnaise 8.Kyudo
1.художественият-басейн, 2.конни-надбягвания, 3.спортен-автомобил-състезателни, 4.футбол, 5.планински-unicycling, 6.скално-катерене, 7.boule-lyonnaise, 8.kyudo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Bob Whitehead с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Петобой) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share