обръщане ски

Rate me now!
2.20

 
обръщане ски Image:
обръщане ски
 
 

обръщане ски

обръщане ски , Telemarking, Телемарк ски, Телемарк ред
Телемарк ски е термин, използван за каране на ски, използвайки Телемарк своя страна, която е техника, изобретен от норвежки Sondre Norheim. Тя е известна също като "безплатен ток ски." За разлика от алпийски ски оборудване, ски, използвани за telemarking има задължителен, че само свързва обувка за ски на краката, точно както и в крос-кънтри. Телемарк врътки водена с пета плосък от външната ски (на ски спускане в края на завоя), а отвътре (нагоре) ски е изтеглен под скиор тяло с flexed коленете и повдигнати петата. В ски са разпределени, но не съвсем паралелни, а 50% до 80% от теглото на тялото се разпределя върху извън ски, в зависимост от снежната условия. Връзката между двете ски често е метафорично разбира като един дълъг, но извити ски. Причината за тази метафора е, че той е това, че кривата диктува завоя съотношението на скиор и определя отношенията между двете ски. Кривата може да се адаптира по най-летят от обръщане скиор, както диктуват условия. Това е често мислех като скиор на наема си от две ски като "единен ски с променлива sidecut."
Това изображение принадлежи към следните категории: Видове ски.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Футбол (футбол) 2.Pelota 3.Спортен автомобил състезателни 4.Покажи Jumping
5.Судоку 6.Канадски футбол 7.Дискусии 8.Slamball
1.футбол-(футбол), 2.pelota, 3.спортен-автомобил-състезателни, 4.покажи-jumping, 5.судоку, 6.канадски-футбол, 7.дискусии, 8.slamball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към hvrauhal с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (обръщане ски) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share