Лакрос

Rate me now!
2.40

 
Лакрос Image:
Лакрос
 
 

Лакрос

Лакрос , Baggataway, Baggatiway, Поле лакрос, Индианците създаден лакрос, Lacross, Лакрос (спорт), Лакрос плеър, Лакрос играчи, Ла Крос, Outdoor лакрос
Лакрос е пълен контакт отбор спорт играе с помощта на твърда гумена топка и дълго манипулират ракета наречена crosse или лакрос пръчка. Ръководителят на crosse е хлабав нетните възбудим в нея, която позволява на играча да държи топката лакрос. Противно на целта на играта е да се използват лакрос се придържаме към улова, носи и мине топката в опит за резултата от хвърляне в крайна сметка топката в противниковата гол. Defensively обекта е да поддържаме възразяващата отбор от точкуване и да се лишавам от тях на топката чрез използване на стик контрол и тялото контакт. Има три различни версии на спорта: мъжки лакрос, женски лакрос, и клетка лакрос.
Това изображение принадлежи към следните категории: Топка игри, Първо нации култура, Native американската култура, Спорт правила и регламенти, Отборни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Вир 2.Barrel Racing 3.FMX или пеша motocross 4.Кратко следите скоростта пързаляне
5.Спортен риболов 6.Ssireum 7.Джиу-джицу 8.Heptathlon
1.вир, 2.barrel-racing, 3.fmx-или-пеша-motocross, 4.кратко-следите-скоростта-пързаляне, 5.спортен-риболов, 6.ssireum, 7.джиу-джицу, 8.heptathlon

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Curt Gibbs с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Лакрос) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share