Кърлинг

Rate me now!
2.15

 
Кърлинг Image:
Кърлинг
 
 

Кърлинг

Кърлинг , Curler, Кърлинг (спорт), Кърлинг пързалка, Кърлинг рок, Свободна зона охрана, Кърлинг, Метене (спорт), В кърлинг
Кърлинг е екип спорт с приликите да купи и преразпределям борда, играят два отбора от четири играчи на всеки правоъгълен лист внимателно подготвени лед. Екипи се редуват плъзгащи тежък, полирани гранитни камъни определяне на лед към целта (който се нарича дом). Две sweepers с метли придружава всяка скала и използват времето оборудване и техните най-добри решение заедно с направление от другите си съотборници, за да ръководи камъни да им място за почивка. Комплексът характер на камък разположение и избор изстрел е довела някои да се позове на кърлинг като "по шахмат за лед".
Това изображение принадлежи към следните категории: Олимпийските спортове, Точност спортове, Шотландски изобретения, Спорт в Канада, Спорт в Шотландия, Отборни спортове, Зимни спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Fives 2.Кастинг 3.Статичен трапец 4.Snatch
5.Матрак Jumping 6.Kitesurfing 7.Air хокей 8.Затворник топка
1.fives, 2.кастинг, 3.статичен-трапец, 4.snatch, 5.матрак-jumping, 6.kitesurfing, 7.air-хокей, 8.затворник-топка

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Randy с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Кърлинг) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share