Кратка форма крикет

Rate me now!
2.20

 
Кратка форма крикет Image:
Кратка форма крикет
 
 

Кратка форма крикет

Кратка форма крикет , Крикет Макс, Двадесет и 20 крикет
Кратка форма крикет е колективен термин за няколко променени форми на спорта на крикет, свири с пъти по-кратък от значително по-традиционни форми на играта. Типичен кратка форма крикет мач може да бъде завършена в рамките на два до три часа, в сравнение с 7/8 часа за един ден по крикет мач, или пет дни, за тест мач. Тези кратки форми на крикет са разработени на местно ниво от различните органи, за да попълните възприемани пазарна освободи форма на спорт, който може да бъде завършена в рамките на няколко часа, а не цял ден. Те са склонни да наблягат на "по-вълнуващ" аспекти на крикет така, както се вижда от повече случайни наблюдатели на играта, който включва агресивна вата и бързо тичам точкуване. В тази връзка, те са успешни, както е съкратена форма на крикет привличат тълпи от зрители, които иначе може да не присъства на крикет мач.
.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Ролкови кънки 2.Pato 3.Големият лов на дивеч 4.обръщане ски
5.Четири квадратни 6.слон поло 7.Топка Хокей 8.Тенис Polo
1.ролкови-кънки, 2.pato, 3.големият-лов-на-дивеч, 4.обръщане-ски, 5.четири-квадратни, 6.слон-поло, 7.топка-хокей, 8.тенис-polo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Moggs Oceanlane с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Кратка форма крикет) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share