Клуб по крикет

Rate me now!
2.15

 
Клуб по крикет Image:
Клуб по крикет
 
 

Клуб по крикет

Клуб по крикет
Крикет клуб е предимно любителски, но все още формално, под формата на спорта на крикет, обикновено включваща отбори играят в състезания в почивните дни или през нощта. Има голяма доза промени в играта формат, въпреки че законите на крикет винаги се спазват. Основните страни, които се играе крикет клуб са в Англия, Австралия, Южна Африка, Шри Ланка, West Indies, Нова Зеландия, Зимбабве, Кения, Замбия, Намибия, Уганда, Танзания, Ирландия, Уелс, Шотландия, Холандия, Хонг Конг и в някои от най-големите градове в Индия. Клуб по крикет на практика е играч от цял свят. Клуб по крикет и сега играе в САЩ и Канада, както и двете страни имат големи общности от имигранти от основните крикет-играя региони като Карибите, Европа, Азия, Африка и Австралазия.
.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Чикаго 2.Дипломация 3.Jumping 4.Пътната състезателни велосипеди
5.Speedball 6.Durango обувка 7.Muay тайландски 8.Удрям с юмруци кон
1.чикаго, 2.дипломация, 3.jumping, 4.пътната-състезателни-велосипеди, 5.speedball, 6.durango-обувка, 7.muay-тайландски, 8.удрям-с-юмруци-кон

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към BOMBMAN с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Клуб по крикет) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share