Итън Стената на играта

Rate me now!
3.55

 
Итън Стената на играта Image:
Итън Стената на играта
 
 

Итън Стената на играта

Итън Стената на играта
В Итън стена дивеч с произход в Итън колеж. Тя има сходства както на модерните спортове на ръгби съюз и football.It се играе на лентата на земята 5 метра и 110 метра до леко извит тухлена стена. Най-важният мач е най-годишен Андреевден Ден игра, която се играе между екипа на "Collegers" и екип на "Oppidans". Въпреки, че колежа е само 70 ученици (този брой е по традиция е броят на King's учени в колежа, както са определени от крал Хенри VI), за да изберете своя екип, в сравнение с 1250, или така Oppidans, колеж има една огромно предимство: ивица лъжи относно "Колеж Поле", футболен полето до Слау до Итън Road достъпът до които настоящият държател на Колежа стена има контрол. На традиционния Св. Андрю ден на срещата, на Oppidans изкачват през стената, след хвърлянето им шапки през предизвикване на учени. Въпреки това, на практика, че е обичайно за тях да се даде възможност на Oppidans да го използвате, когато те желаят.
Това изображение принадлежи към следните категории: Итън колеж, Училище спорта в Обединеното кралство, Традиционните футбол.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Футбол (футбол) 2.Кайт, плаващи под 3.Парцел ветроходство 4.Wakeboarding
5.Музикални Танцов театър 6.Ръгби Лийг 7.GA-га 8.Парасейлинг
1.футбол-(футбол), 2.кайт,-плаващи-под, 3.парцел-ветроходство, 4.wakeboarding, 5.музикални-танцов-театър, 6.ръгби-лийг, 7.ga-га, 8.парасейлинг

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Frederic Humbert с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Итън Стената на играта) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share