Инвалидна количка, баскетбол

Rate me now!
4.05

 
Инвалидна количка, баскетбол Image:
Инвалидна количка, баскетбол
 
 

Инвалидна количка, баскетбол

Инвалидна количка, баскетбол
Инвалидна количка, баскетбол е спорт, че за хората в инвалидни колички. В някои страни като Канада, Австралия и Англия, може гъст спортисти могат да се състезават заедно с други спортисти от смесени екипи. Тя се основава на баскетбол с някои адаптации да отразяват наличието на инвалидна количка, както и за хармонизиране на различните нива на играчите имат увреждания. Всички отбори, които се конкурират по-горе за отдих ниво използвате класификационна система за оценка на функционалните възможности на играчите по точкова скала от 1 до 4.5. В местата, където екипи са интегрирани, може гъст атлети ще бъдат класифицирани като 5, както и индивидуално с най-висока степен на инвалидност (като пълен параплегия под гърдите) ще има класификация на 1.0. Класирането е международно регулиране за възпроизвеждане на инвалидна количка, баскетбол, когато конкурсите се ограничи броят на точките за допустима на съда по едно и също време. Въпреки това, в този момент, спортисти са само позволено да се конкурират в международен план, ако те имат увреждане.
Това изображение принадлежи към следните категории: Паралимпийските спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Каса 2.Трик изстрел конкуренцията 3.Дипломация 4.Харе coursing
5.Tumbing 6.Hapkido 7.Носещ (моторспорт) 8.Хамстер състезателни
1.каса, 2.трик-изстрел-конкуренцията, 3.дипломация, 4.харе-coursing, 5.tumbing, 6.hapkido, 7.носещ-(моторспорт), 8.хамстер-състезателни

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Chris Harrison с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Инвалидна количка, баскетбол) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share