Закрит футбол

Rate me now!
4.00

 
Закрит футбол Image:
Закрит футбол
 
 

Закрит футбол

Закрит футбол , Арена футбол
Закрит футбол или Закрит футбол е игра, получени от футбол (футбол) пригодена за игра в закрит арена като трева, обхванат хокей арена или пързалка за кънки. Закрит футбол е известна общата спорта в Съединените щати и Канада с любителски и професионални лиги, посветена на него. Закрит Футбол се играе извън тези две страни, въпреки че повечето закрит играят извън Северна Америка включва ФИФА-санкционирани игра на futsal. Наскоро закрит футбол е станал популярен спорт в Мексико, които са включени като част от Универсиада и CONADEIP, които съвпадат университет училищни отбори от цял Мексико. В Мексико, закрит футболен полета са често изградена на открито, а спортът е известен като fútbol rápido ( "Бърза футбол"). В Бразилия е наречен "Futebol общество" или "Showbol".
Това изображение принадлежи към следните категории: Футбол (футбол) варианти, Закрит футбол (футбол), Закрит спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.обръщане ски 2.Ветроходство 3.Cubbies 4.SNORKELING
5.Тенис Polo 6.Fox лов 7.Клъстер ballooning 8.Клуб по крикет
1.обръщане-ски, 2.ветроходство, 3.cubbies, 4.snorkeling, 5.тенис-polo, 6.fox-лов, 7.клъстер-ballooning, 8.клуб-по-крикет

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Shane Pope с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Закрит футбол) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share