Единична скул

Rate me now!
2.25

 
Единична скул Image:
Единична скул
 
 

Единична скул

Единична скул
Еднократна скул е гребни лодки, предназначени за едно лице, което propels лодката с две oars, по един във всяка ръка. Терминът "единен скул" обикновено се отнася до спорта на конкурентни гребане: а скиф е подобно оформление, но обикновено е широк и бавна, и по-подходящи за rougher вода или носи товара. Единният скул е един от класовете, признат от Международната федерация и Гребане олимпиадата, който определя минималното тегло на лодката по 14 кг: средната дължина е около 8,2 м (27 фута). Той е най-бавния 2рото категория състезателни лодки, и конкуренти, се признават от другите веслари както сред тежките, както физически и психически: неженен sculling понякога е известна като "царската класа". относно ефекта на тяхното движение на баланс и скорост. Единична sculling време опити и раси понякога се използва за измерване на физическите лица "гребане способността за избор на големи лодки, тъй като всеки гребец на способността да се измерва директно и няма помощ от другите членове на екипажа. Въпреки това sculling способността и мета-гребец гребане способност не са еднакви. Мощен и осъществява мета-гребец веслари може да не бъде в състояние да демонстрира способността си в една лодка с весла, където баланс и техниката са по-критични.
Това изображение принадлежи към следните категории: История на гребане, Гребане.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Маршируване Band 2.Parachuting 3.Pelota 4.Skateboarding
5.Touring състезателни коли 6.Powerlifting 7.Бътерфлай 8.Плаж ръгби
1.маршируване-band, 2.parachuting, 3.pelota, 4.skateboarding, 5.touring-състезателни-коли, 6.powerlifting, 7.бътерфлай, 8.плаж-ръгби

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Emma с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Единична скул) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share