Десет-пинов боулинг

Rate me now!
4.75

 
Десет-пинов боулинг Image:
Десет-пинов боулинг
 
 

Десет-пинов боулинг

Десет-пинов боулинг , 10-пинов Боулинг, 10 пина боулинг, Перфектен серия, Десет-пинов, Кегла, Игра на кегли, Кегла боулинг, Десет ПИН, Десет Пин Боулинг
Десет-пинов боулинг е конкурентен спорт, в който даден играч (на "играч") ролки един боулинг топката за определяне на дървени или синтетични платно с целта на точкуване точки, като ще събаряш толкова карфици по-бързо. В 41,5-инчов широк, 60-подножието платно граничи по своята дължина от "олуци"-полукръг канали, предназначени за събиране на погрешим топки, които също представляват пречка за напреднали bowlers, защото направо топката не могат да бъдат валцовани върху регулирането платно в ъгъла необходими за последователно изпълнява всички десет пина за стачка. Повечето сръчни bowlers ще отмени една по-трудна за контрол кука топката да се преодолее това. Налице е фал линията в края на алеята близкия до играч: ако някоя част от тялото на играч допре до алеята страна на тази линия след като топката е представено, че се нарича фал и не пина Почука от това доставката са отбелязани. Зад фал линията е "подход" около 15 фута дълго използвани да получат бързо и лоста върху топката Преди него. 60 фута от фал линията, където платно приключва, той се е прилепил към около 24-инча, 41,5-инчов широк повърхността на трайни и устойчиви на въздействието материал, наречен "ПИН палуба", където всеки багажник на закрепване е настроен.
Това изображение принадлежи към следните категории: Членове с раздели нуждаещи експанзия, Боулинг, Точност спортове.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Skateboarding 2.Ски скокове 3.Сноубординг 4.Парапланеризъм
5.Плаж ръгби 6.Skibob 7.Surf Kayaking 8.Хърлинг
1.skateboarding, 2.ски-скокове, 3.сноубординг, 4.парапланеризъм, 5.плаж-ръгби, 6.skibob, 7.surf-kayaking, 8.хърлинг

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Adrian Clark с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Десет-пинов боулинг) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share