Алпийски ски

Rate me now!
2.15

 
Алпийски ски Image:
Алпийски ски
 
 

Алпийски ски

Алпийски ски , Алпийски ски, Алпийски скиор, Ски писта
Ски алпийски дисциплини (или ски спускане) е дейност, отдих и спорт с плъзгащи определяне сняг, обхванат от хълмовете с дълъг ски приложен към всеки крак. Алпийски ски еволюира от крос-кънтри ски лифта, когато инфраструктурата е разработена в планинските курорти да тегли скиори обратно към горната част на склоновете, като по този начин възможност да се ползват многократно ски определяне стръмни, дълги писти, които ще бъдат по друг начин за обличане да изкачват. В спорта е много популярен, когато комбинацията от сняг, планински склонове, както и достатъчна туристическа инфраструктура, могат да бъдат изградени, включително и части от Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия, Южна Америка Андите, както и Източна Азия.
Това изображение принадлежи към следните категории: Олимпийските спортове, Видове ски.

изглежда също и в тези други отлични изображения:
1.Tag 2.Перфоратори хвърлям 3.Jumping 4.Гребане
5.Чистокръвно състезателни 6.Endurance езда 7.Varzesh-E Pahlavani 8.Затворник топка
1.tag, 2.перфоратори-хвърлям, 3.jumping, 4.гребане, 5.чистокръвно-състезателни, 6.endurance-езда, 7.varzesh-e-pahlavani, 8.затворник-топка

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Основното изображение принадлежи към Alpha с този license. Образът описание текста е преведена от wikipedia (Алпийски ски) и лицензирани под GFDL.
Email Us

Търсене в нашия сайт:Bookmark and Share